ljuspunkter

Livet har varit tufft ett tag. Men det vänder så sakteliga, i takt med att ljuset återkommer och snön smälter. Jag har nu två saker att se fram emot. En nära i tiden och en lite längre fram. Det är bra. Jag behöver det så väl.

Det första är redan om dryga två veckor. Då ska jag och kärleken tillbringa en dag på Yasuragi, Hasseludden. Det ska bli så underbart skönt, flera timmar av bara harmoni och stillhet. Vård för kropp och själ. Lite bad, lite frukt och sen lite qi gong. Eller nåt.

I helgen bestämde vi också att det blir Kroatien som blir sommarens resmål. Det verkar så fantastiskt. Mysigt, genuint och lugnt. Har du tips så skicka dem gärna!

Det är viktigt att inte glömma sig själv, tänk på det!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så sant, så sant! Det är ju det viktigaste vi har, man får ju dras med sig själv hela livet så det är bäst att vårda. Åhhh, så underbart med Yasuragi och inte helt fel med en Kroatien resa heller... Alltid lättare när man har något att se fram emot:) Ta hand om dig! Kram, kram

2007-03-06 @ 21:25:46
Postat av: Daniel

Kroatien ligger nära Slovenien.... dvs tillgången till grottor är enorm :-) Ordet "karst"grotta dvs kallkstensgrotta kommer från slovenskan :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback