starkare

Vi blir starkare vill jag lova. I alla fall den lilla krabaten i magen. Idag sparkade den så det syntes på utsidan. Själv såg jag stjärnor idag under en lektion så mina krafter går nog direkt till magregionen nu förtiden....

Det kan också ha berott på att jag just slängt ut en elev ur klassrummet. Mest troligt en kombination. Men både och är jobbigt, jag tycker verkligen inte om att behöva bli sådär arg. Men det är som om han inte förstår att jag menar allvar om jag bara säger till med ord. Tyvärr lär han ändå ha glömt det tills imorgon.....

Berner bakar!

Idag har det minsann bakats igen. Jag tänkte nämligen ge mina elever en överraskning imorgon. Jag har bestämt mig för att skippa Bild-lektionen och istället ta med dem till skogen för en utelektion. Och väl där och med utförd uppgift ska vi fika på smaskiga muffins med hallon och blåbär i. Receptet tog jag från Dagens muffin, en mycket trevlig bok som ett par vänliga vänner en gång förärat mig!

När jag höll på att baka kom jag att tänka på Muffinsklubben. Det var trevliga träffar i Göteborg då vi bakade, åt och betygsatte muffins av olika sorter. I receptboken finns kommentarerna kvar med tillhörande poäng. I topp ligger päronmuffinsen med kanel med 4.7 av 5 möjliga poäng. Det blir nog mer bakning i helgen!

nu var det längesen.....

Men så blir det ibland. Ddt har varit sjåigt värre med flyttar hit och dit och kartonger överallt. Men nu är vi på plats i Tullinge. Känns grymt bra. Ett trevligt hus, trevliga grannar, trevliga omgivningar. Jag har förvisso inte sett så mycket mer än vägen mellan huset och stationen men bara det är så fint så fint.

Kom hit och hälsa på vettja!