Dagens klipp

Hade tråkigt på eftermiddagen. Letade flashiga frisersalonger i stan via nätet men det gav dåliga resultat. Tog en promenad ner till Jakobsbergs Centrum istället. Hämtade ut min lön från i våras (det var väl på tiden...) och lite smått nyrik tog jag plats på Saras Klippotek.

Det skulle bli kort men hon med saxen propsade på lite färg också. Tvekade lite men tänkte vaddå, det är väl bara att köra på!


Så såhär ser jag ut nu....                        


god choklad och goda vänner

I mitten av september ska vi på chokladprovning. Goda vänner ifrån Karlskrona kommer på besök och tillsammans ska vi njuta av choklad i långa banor på ett ställe i Gamla Stan.

Det ska bli så himla mysigt. Och gott. Läs mer här:
Chokladprovning i Gamla Stan

Fast jag ska bara äta den goda chokladen. Inte de goda vännerna. Men det förstod ni säkert.

Fest på gång

Lite sova, lite fika, lite bok, lite packa i lådor, lite handla. Det blev en bra dag.

Nu har jag precis anmält mig till en fest. På Festen ska vi fira att kongressen är slut. Eller så var det att vi gjorde den så bra. Man kanske kan välja själv. I inbjudan utlovas dock att man ska få återuppleva populära inslag om man inte hann delta själv. Det hann inte jag. Det ska också bli återblickar för de som var så stressade att man inte han uppfatta vad som hände. Det var jag. Så under en lördagskväll i augusti kommer jag få vara med om Kongressen i Uppsala i en hyfsat komprimerad form.

Ni som var där och upplevde, vilka var de populära inslagen och vad kan jag vänta mig av kvällen tror ni?


en hel dag

Jaha. En helt egen dag. Ledig. Hittills har jag städat trapphuset för det glömde vi igår, suttit i telefon med SBAB som jag vill ha pengar av så vi kan köpa ett radhus, sjungit lite barnvisor för mig själv för att öva upp min repertoar lite inför jobbstarten.

Nu är det nog dags för förmiddagsfika.

riktig skog?

Idag var en bra dag. Vi packade matsäck och tog cykeln till fältet för att spana rätt på bästa grillplatsen där. När vi går där över fältet och jag njuter av att vara utomhus och få lukta på naturen  säger David att det här är ju ingen riktig natur.

Vaddå, ingen riktig? För mig är öppna fält den allra härligaste typen av natur. Den påminner om hemma såklart. Men för en norrlänning uppvuxen i barrskog var det svårt att förstå..... Måste hänga lite mer i Skaraborg tror jag.

Dessutom hittade vi inte bara en grillplats utan också bästa tältplatsen. Får ser när det kan bli av!

Imorgon börjar två veckor egen ledighet! Lovely!

Nya bullar på gång

Det är mycket på gång nu. Det är semester, jag ska äntligen få åka till göteborg, vi ska sälja lägenheten, nya jobbet närmar sig....

Roligt, läskigt och spännande. Lite stressande emellanåt.

Nu ska ni få se på andra och nya bullar!